Nutriční hodnoty (Bábovka s hruškou a kakaem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 13 660 kJ / 3 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,13 g |
Tuky | 92,20 g |
– nasycené | 51,30 g |
– nenasycené | 34,37 g |
–– mononenasycené | 29,10 g |
–– polynenasycené | 5,27 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 734 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 534,84 g |
– cukry | 302,69 g |
––– laktóza | 10,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml polotučného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
80 g 80 g másla (Hery) | Máslo kravské | 80 g |
3 3 větší zralé hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
4 kostičky 4 kostičky nastrouhané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |