Nutriční hodnoty (Halušky s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 538 kJ / 3 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,95 g |
| Tuky | 230,59 g |
| – nasycené | 121,36 g |
| – nenasycené | 99,62 g |
| –– mononenasycené | 83,17 g |
| –– polynenasycené | 16,44 g |
| ––– omega 3 | 2,01 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 582 mg |
| Sodík | 4,92 g |
| Sůl | 12,29 g |
| Sacharidy | 334,62 g |
| – cukry | 40,17 g |
| ––– laktóza | 13,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g syrových brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 250 g 250 g hladké mouky (nebo dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 1 svazek 1 svazek petrželky kudrnky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| sůl | Sůl mořská |