Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory se škvarky, jitrnice se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 39,67 g |
– nasycené | 15,56 g |
– nenasycené | 22,06 g |
–– mononenasycené | 18,03 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malý balíček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
50 g 50 g škvarků | Škvarky | 50 g |
2 2 jitrnice | Jitrnice | |
brambory | Brambor zimní |