Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koleno ochucené česnekem a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 692 kJ /
882 kcal
Bílkoviny32,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,46 g
Tuky3,75 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené2,29 g
–– mononenasycené0,88 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina81,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy168,00 g
– cukry27,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kolena Vepřové koleno bez kosti
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 2 polévkové lžíce soli Sůl mořská
1 cl 1 cl sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 cl 1 cl mletého kmínu Kmín mletý 10 g
ještě jednou 6 stroužků stroužků česneku Česnek čerstvý
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
kmín Kmín
6 6 rozdrcených stroužků česneku Česnek čerstvý 420 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.