Nutriční hodnoty (Linecký koláč s jablky a vanilkovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 316 kJ / 3 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,59 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,02 g |
| Tuky | 154,78 g |
| – nasycené | 75,24 g |
| – nenasycené | 69,28 g |
| –– mononenasycené | 39,72 g |
| –– polynenasycené | 29,56 g |
| ––– omega 3 | 4,66 g |
| Vláknina | 43,90 g |
| Cholesterol | 591 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 374,82 g |
| – cukry | 181,62 g |
| ––– laktóza | 1,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
| 60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kůra z limetky (z citronu) | Limetková kúra čerstvá | |
| 6 6 kyselých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1 1 vanilkový tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 50 g 50 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 50 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |