Nutriční hodnoty (Pečená bažantí stehýnka na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 411 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
Tuky | 179,56 g |
– nasycené | 54,19 g |
– nenasycené | 124,29 g |
–– mononenasycené | 107,05 g |
–– polynenasycené | 17,25 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 27,30 g |
– cukry | 9,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 bažantích stehýnek | Bažant | |
1 dl 1 dl olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
6 6 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček pepře celého | Pepř černý | |
8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 5 jalovcových kuliček | Jalovec sušený | |
asi lžíce lžíce soli - dle chuti a potřeby | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 plátky 3 plátky bulvového celeru | Celer bulva čerstvá | |
1-2 1-2 kořeny petržele | Petržel kořenová čerstvá |