Nutriční hodnoty (Pečená bažantí stehýnka na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 411 kJ / 1 771 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,42 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g | 
| Tuky | 179,56 g | 
| – nasycené | 54,19 g | 
| – nenasycené | 124,29 g | 
| –– mononenasycené | 107,05 g | 
| –– polynenasycené | 17,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 13,96 g | 
| Cholesterol | 70 mg | 
| Sodík | 1,70 g | 
| Sůl | 4,20 g | 
| Sacharidy | 27,30 g | 
| – cukry | 9,18 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8 8 bažantích stehýnek | Bažant | |
| 1 dl 1 dl olivového oleje | Olej olivový | 100 ml | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g | 
| 6 6 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře celého | Pepř černý | |
| 8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 5 jalovcových kuliček | Jalovec sušený | |
| asi lžíce lžíce soli - dle chuti a potřeby | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g | 
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 3 plátky 3 plátky bulvového celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1-2 1-2 kořeny petržele | Petržel kořenová čerstvá | 
 
	