Nutriční hodnoty („Kytičkové “ jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 404 kJ / 3 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,58 g |
| Tuky | 10,63 g |
| – nasycené | 2,99 g |
| – nenasycené | 4,94 g |
| –– mononenasycené | 0,70 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 55,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 187 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 872,00 g |
| – cukry | 375,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek (podle velikosti) – můžete i méně) | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 12 lžic 12 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 180 g |
| 3 balíčky 3 balíčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 144 g |