Nutriční hodnoty (Zapékané papriky - kluci v akci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 949 kJ / 2 617 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 170,51 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 154,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,01 g | 
| Tuky | 150,45 g | 
| – nasycené | 70,17 g | 
| – nenasycené | 72,07 g | 
| –– mononenasycené | 58,43 g | 
| –– polynenasycené | 13,64 g | 
| ––– omega 3 | 0,79 g | 
| Vláknina | 21,80 g | 
| Cholesterol | 510 mg | 
| Sodík | 3,41 g | 
| Sůl | 8,25 g | 
| Sacharidy | 135,50 g | 
| – cukry | 73,83 g | 
| ––– laktóza | 29,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa (hovězí a vepřové) | Vepřový ořez | 500 g | 
| 4 4 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g | 
| 300 g 300 g tvrdého sýra (eidam, parmezán) | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6-8 6-8 větších brambor | Brambor zimní | 350 g | 
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml | 
 
	