Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin z bramborového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 455 kJ /
3 455 kcal
Bílkoviny74,17 g
– z toho živočišné bílkoviny15,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,41 g
Tuky118,24 g
– nasycené19,83 g
– nenasycené81,89 g
–– mononenasycené34,32 g
–– polynenasycené47,57 g
––– omega 31,19 g
Vláknina48,90 g
Cholesterol 478 mg
Sodík 389 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy499,05 g
– cukry205,57 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vařených brambor ve slupce Brambor zimní 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
60 g 60 g tuku – Hera Margarín 60 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
tuk na vymazání plechu Margarín
1 1 žloutek na potření závinů Vaječný žloutek 23 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
150 g 150 g máku Mák modrý 150 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
strouhané piškoty Piškoty
špetka špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
kousek kousek másla Máslo kravské
trošku trošku rumu Rum
ovesné vločky Vločky ovesné
asi 1/2 kg asi 1/2 kg jablek Jablko čerstvé 500 g
trošku trošku vody na podlití Voda
vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku
trochu trochu cukru Cukr bílý
strouhané piškoty Piškoty
ovesné vločky Vločky ovesné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.