Nutriční hodnoty (Tatranková bábovka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 20 650 kJ / 4 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,25 g |
Tuky | 221,72 g |
– nasycené | 21,67 g |
– nenasycené | 183,13 g |
–– mononenasycené | 127,86 g |
–– polynenasycené | 55,28 g |
––– omega 3 | 15,89 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 632,83 g |
– cukry | 269,46 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 187.5 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
asi 1/2 hrnku asi 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
2,5 hrnku 2,5 hrnku nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 625 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 nastrouhaná tatranka | Oplatky s čokoládovou náplní | |
1 1 polévková lžíce kandovaného ovoce nebo rozinek | Citron kandovaný |