Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatranková bábovka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie20 650 kJ /
4 935 kcal
Bílkoviny86,54 g
– z toho živočišné bílkoviny30,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,25 g
Tuky221,72 g
– nasycené21,67 g
– nenasycené183,13 g
–– mononenasycené127,86 g
–– polynenasycené55,28 g
––– omega 315,89 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 497 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy632,83 g
– cukry269,46 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru moučka Cukr bílý 187.5 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
asi 1/2 hrnku asi 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2,5 hrnku 2,5 hrnku nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 625 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 nastrouhaná tatranka Oplatky s čokoládovou náplní
1 1 polévková lžíce kandovaného ovoce nebo rozinek Citron kandovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.