Nutriční hodnoty (Klasická fazole po hustu s cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,10 g |
| Tuky | 7,60 g |
| – nasycené | 4,31 g |
| – nenasycené | 3,19 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 2,69 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 32,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 98,20 g |
| – cukry | 7,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g bílých fazolí | Fazole bílé | 150 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla na jíšku | Jíška máslová | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na jíšku | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| kabanos (nebo párek) | Párek vepřový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| trošku trošku majoránky | Majoránka sušená | |
| vývar (nebo 2 lžičky nebo půl kostky bujonu) | Vývar masový |