Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,50 g |
Tuky | 11,93 g |
Vláknina | 22,89 g |
Cholesterol | 221 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
Moje poznámka
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 43 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 48 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 9 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
boršč recept,
recept na borsc,
boršč,
recept boršč,
boršč recepty,
boršč-recept,
borst,
falešný boršč s rajským protlakem a mletým masem,
polévka z červené řepy,
borsc s rajským protlakem
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
zelí bílé,
mrkev,
petržel,
kapusta,
celer,
pepř bílý,
cibule,
protlak rajčatový,
řepa červená,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl,
olej,
smetana sladká
Komentáře (4)