Nutriční hodnoty (Valentýnské srdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 31 692 kJ / 7 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,20 g |
| Tuky | 384,38 g |
| – nasycené | 225,66 g |
| – nenasycené | 136,24 g |
| –– mononenasycené | 117,15 g |
| –– polynenasycené | 19,09 g |
| ––– omega 3 | 1,72 g |
| Vláknina | 28,60 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 808,95 g |
| – cukry | 667,35 g |
| ––– laktóza | 34,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g tmavé čokolády (min 60% kakaové hmoty) | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce instantní kávy | Káva instantní sušená | 15 g |
| 170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky sody | Jedlá soda | 3 g |
| 200 g 200 g přírodního cukru typu Muscovado | Xylitol | 200 g |
| 200 g 200 g přírodního krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 25 g 25 g holandského kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 75 ml 75 ml podmáslí | Podmáslí | 75 g |
| 200 g 200 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 200 g |
| 280 ml 280 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 280 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce přírodního krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
| fondán | Fondán | |
| cukrářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| cukrářské perličky | Cukrářské zdobení |