Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýnské srdce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 692 kJ /
7 574 kcal
Bílkoviny85,51 g
– z toho živočišné bílkoviny43,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,20 g
Tuky384,38 g
– nasycené225,66 g
– nenasycené136,24 g
–– mononenasycené117,15 g
–– polynenasycené19,09 g
––– omega 31,72 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,50 g
Sůl1,63 g
Sacharidy808,95 g
– cukry667,35 g
––– laktóza34,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tmavé čokolády (min 60% kakaové hmoty) Čokoláda hořká 40% 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1 lžíce 1 lžíce instantní kávy Káva instantní sušená 15 g
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky sody Jedlá soda 3 g
200 g 200 g přírodního cukru typu Muscovado Xylitol 200 g
200 g 200 g přírodního krupicového cukru Cukr bílý 200 g
25 g 25 g holandského kakaa Kakao prášek 25 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
75 ml 75 ml podmáslí Podmáslí 75 g
200 g 200 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 200 g
280 ml 280 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 280 ml
2 lžíce 2 lžíce přírodního krupicového cukru Cukr bílý 24 g
fondán Fondán
cukrářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
cukrářské perličky Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.