Nutriční hodnoty (Pudink s třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 7,62 g |
– nasycené | 5,08 g |
– nenasycené | 2,24 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 87,75 g |
– cukry | 53,75 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 30 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
třešně | Třešně čerstvé | |
piškoty | Piškoty |