Nutriční hodnoty (Pudink s třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 7,62 g |
| – nasycené | 5,08 g |
| – nenasycené | 2,24 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 87,75 g |
| – cukry | 53,75 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| třešně | Třešně čerstvé | |
| piškoty | Piškoty |