Nutriční hodnoty (Domácí vepřové klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 59 354 kJ / 14 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 779,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 779,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1 230,00 g |
| – nasycené | 319,50 g |
| – nenasycené | 647,00 g |
| –– mononenasycené | 529,10 g |
| –– polynenasycené | 117,90 g |
| ––– omega 3 | 5,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kg 4 kg vepřového boku | Vepřový bok | 4000 g |
| 1 kg 1 kg vepřové plece (nebo kýty) | Vepřová plec | 1000 g |
| 200 ml 200 ml vody (podle potřeby) | Voda | 200 ml |
| mletá paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| mletá paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| Country koření | Koření Argentina | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 15 15 m přírodních střívek (podle potřeby) |