Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 411 kJ /
576 kcal
Bílkoviny83,20 g
– z toho živočišné bílkoviny82,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky19,19 g
– nasycené4,64 g
– nenasycené9,41 g
–– mononenasycené7,68 g
–– polynenasycené1,73 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,11 g
Sacharidy17,28 g
– cukry0,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-400 g 300-400 g vepřové kýty nebo plece Vepřová kýta 350 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 lžíce 1 lžíce chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
sůl na dochucení Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.