Nutriční hodnoty (Skořicové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
| Tuky | 19,19 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 9,41 g |
| –– mononenasycené | 7,68 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,11 g |
| Sacharidy | 17,28 g |
| – cukry | 0,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-400 g 300-400 g vepřové kýty nebo plece | Vepřová kýta | 350 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 1 lžíce 1 lžíce chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| sůl na dochucení | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |