Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 19 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 22 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 7 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 10 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 12 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 13 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 13 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 15 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 15 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (16)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam