Nutriční hodnoty (Dort ovocný s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 083 kJ / 2 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 193,68 g |
| – nasycené | 115,66 g |
| – nenasycené | 68,76 g |
| –– mononenasycené | 62,10 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 584 mg |
| Sůl | 1,99 g |
| Sacharidy | 221,40 g |
| – cukry | 138,70 g |
| ––– laktóza | 21,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 polévková lžíce škrobu | Bramborový škrob | |
| 10 dkg 10 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 4 polévkové lžíce vody | Voda | |
| broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| dortové želé | Želatina cukrářská | |
| 4 dl 4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| 4 lžičky 4 lžičky rumu | Rum | 20 ml |
| asi 3 lžičky 3 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 15 g |
| 20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |