Nutriční hodnoty (Svěží jablečná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 5 179 kJ / 1 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,35 g |
| Tuky | 32,77 g |
| – nasycené | 7,93 g |
| – nenasycené | 15,34 g |
| –– mononenasycené | 11,38 g |
| –– polynenasycené | 3,96 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 10,55 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 409 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 186,40 g |
| – cukry | 133,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-350 g 300-350 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 325 g |
| trocha trocha skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr moučka na posypání | Cukr bílý | |
| 4 4 větší vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 6-8 lžic 6-8 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| špetka špetka kypřícího prášku | Kypřící prášek |