Nutriční hodnoty (Svěží jablečná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 5 179 kJ / 1 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,35 g |
Tuky | 32,77 g |
– nasycené | 7,93 g |
– nenasycené | 15,34 g |
–– mononenasycené | 11,38 g |
–– polynenasycené | 3,96 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 10,55 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 186,40 g |
– cukry | 133,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-350 g 300-350 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 325 g |
trocha trocha skořice | Skořice ceylonská | |
cukr moučka na posypání | Cukr bílý | |
4 4 větší vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
6-8 lžic 6-8 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
špetka špetka kypřícího prášku | Kypřící prášek |