Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží jablečná roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie5 179 kJ /
1 238 kcal
Bílkoviny44,07 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,35 g
Tuky32,77 g
– nasycené7,93 g
– nenasycené15,34 g
–– mononenasycené11,38 g
–– polynenasycené3,96 g
––– omega 30,27 g
Vláknina10,55 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 409 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy186,40 g
– cukry133,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-350 g 300-350 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 325 g
trocha trocha skořice Skořice ceylonská
cukr moučka na posypání Cukr bílý
4 4 větší vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
6-8 lžic 6-8 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
špetka špetka kypřícího prášku Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.