Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohová žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 14 080 kJ / 3 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
| Tuky | 107,93 g |
| – nasycené | 55,29 g |
| – nenasycené | 40,22 g |
| –– mononenasycené | 32,15 g |
| –– polynenasycené | 8,07 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 3,86 g |
| Sůl | 9,16 g |
| Sacharidy | 434,40 g |
| – cukry | 174,30 g |
| ––– laktóza | 47,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 10 10 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 430 g |
| 600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g másla (na vymazání) | Máslo kravské | 50 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |