Nutriční hodnoty (Bramborový salát s červenou řepou a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 344 kJ / 1 038 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,66 g |
| Tuky | 41,03 g |
| – nasycené | 8,25 g |
| – nenasycené | 31,41 g |
| –– mononenasycené | 26,10 g |
| –– polynenasycené | 5,31 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 132,06 g |
| – cukry | 51,37 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 200 g 200 g jablek | Jablko čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g předvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 50 ml 50 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 30 ml 30 ml olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
| 10 ml 10 ml octu | Ocet lihový | 10 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |