Nutriční hodnoty (Kynuté buchty nad půl kila)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
| Energie | 16 140 kJ / 3 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,30 g |
| Tuky | 90,67 g |
| – nasycené | 50,33 g |
| – nenasycené | 33,66 g |
| –– mononenasycené | 27,48 g |
| –– polynenasycené | 6,18 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 25,86 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 3,37 g |
| Sůl | 8,37 g |
| Sacharidy | 637,64 g |
| – cukry | 103,61 g |
| ––– laktóza | 15,34 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 42 g 42 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| Povidla (nebo jinou jakou máte rádi) | Povidla |