Nutriční hodnoty (Fritátové nudle (vložka do polévky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 606 kJ / 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 10,41 g |
| – nasycené | 3,44 g |
| – nenasycené | 4,46 g |
| –– mononenasycené | 3,46 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 51,85 g |
| – cukry | 8,55 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 60 g 60 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk na smažení | Olej řepkový |