Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina zapečená s ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie19 548 kJ /
4 672 kcal
Bílkoviny161,71 g
– z toho živočišné bílkoviny55,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny106,46 g
Tuky180,53 g
– nasycené71,27 g
– nenasycené102,13 g
–– mononenasycené75,13 g
–– polynenasycené27,00 g
––– omega 34,08 g
Vláknina139,14 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 4,19 g
Sůl10,12 g
Sacharidy534,92 g
– cukry79,42 g
––– laktóza16,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
200 g 200 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 200 g
200 g 200 g uvařeného cizrny Cizrna 200 g
1 hlávka 1 hlávka česneku Česnek čerstvý 80 g
1 lžíce 1 lžíce bazalky (pokud máme čerstvou, tak ji nasekáme) Bazalka čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
200 g 200 g Ricotty Ricotta 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.