Nutriční hodnoty (Salát Waldorf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 396 kJ / 1 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 87,54 g |
| – nasycené | 79,49 g |
| – nenasycené | 4,39 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 46,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 506 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 86,00 g |
| – cukry | 70,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hrst hrst vlašských ořechů nakrájených nahrubo | Vlašské ořechy | |
| 2 2 jablka (kyselejší - oloupaná a nakrájená na větší kostky) | Jablko čerstvé | 300 g |
| šálek šálek (rozpůlených kuliček) červeného hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 1 řapík 1 řapík celeru pokrájeného nadrobno | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 125 g |
| 2 2 vrchovaté lžíce tučného bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 vrchovatá lžíce dobré majonezy | Majonéza | |
| šťáva a kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka kayenského pepře | Chilli paprička mletá |