Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky na červené zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 646 kJ / 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,93 g |
| Tuky | 49,22 g |
| – nasycené | 18,95 g |
| – nenasycené | 29,49 g |
| –– mononenasycené | 23,25 g |
| –– polynenasycené | 6,24 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 7,55 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 35,23 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| maso z 1 1 celého vykostěného kuřete | Kuře | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 8 8 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 600 ml 600 ml kuřecího vývaru na podlití | Vývar kuřecí | 600 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | 15 ml |