Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie151 kJ /
36 kcal
Bílkoviny1,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,30 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g čerstvých hub (nebo sušených) Hřib čerstvý 300 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
250 ml 250 ml vody (nebo dle potřeby) Voda 250 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.