Nutriční hodnoty (Beránčí masíčko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 619 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,52 g |
| Tuky | 27,67 g |
| – nasycené | 12,28 g |
| – nenasycené | 10,43 g |
| –– mononenasycené | 9,45 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 16,88 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 93,60 g |
| – cukry | 5,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g skopového masa | Jehněčí kýta | 500 g |
| trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mletá pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 3 3 feferonky (dávám kozí rohy) | Chilli paprička čerstvá | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| kečup | Kečup sladký | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |