Nutriční hodnoty (Beránčí masíčko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 619 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,52 g |
Tuky | 27,67 g |
– nasycené | 12,28 g |
– nenasycené | 10,43 g |
–– mononenasycené | 9,45 g |
–– polynenasycené | 0,98 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 16,88 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 93,60 g |
– cukry | 5,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g skopového masa | Jehněčí kýta | 500 g |
trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
cibule | Cibule čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
mletá pálivá paprika | Paprika pálivá | |
3 3 feferonky (dávám kozí rohy) | Chilli paprička čerstvá | |
vývar | Vývar hovězí | |
kečup | Kečup sladký | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |