Nutriční hodnoty (Bramborový salát s řapíkatým celerem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 780 kJ / 2 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,78 g |
| Tuky | 183,73 g |
| – nasycené | 23,27 g |
| – nenasycené | 143,20 g |
| –– mononenasycené | 40,79 g |
| –– polynenasycené | 102,41 g |
| ––– omega 3 | 2,47 g |
| Vláknina | 62,90 g |
| Cholesterol | 293 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 229,43 g |
| – cukry | 66,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 svazek 1 svazek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 500 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 225 ml 225 ml majonézy light | Majonéza | 225 g |
| lák z okurek (nebo ocet) | Nálev z okurek |