Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s řapíkatým celerem a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 780 kJ /
2 815 kcal
Bílkoviny30,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,78 g
Tuky183,73 g
– nasycené23,27 g
– nenasycené143,20 g
–– mononenasycené40,79 g
–– polynenasycené102,41 g
––– omega 32,47 g
Vláknina62,90 g
Cholesterol 293 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,10 g
Sacharidy229,43 g
– cukry66,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 svazek 1 svazek řapíkatého celeru Celer řapíkatý 500 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
225 ml 225 ml majonézy light Hellmann's (malá sklenička) Majonéza 225 g
lák z okurek nebo ocet Nálev z okurek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.