Nutriční hodnoty (Bramborový salát s řapíkatým celerem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 780 kJ / 2 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,78 g |
Tuky | 183,73 g |
– nasycené | 23,27 g |
– nenasycené | 143,20 g |
–– mononenasycené | 40,79 g |
–– polynenasycené | 102,41 g |
––– omega 3 | 2,47 g |
Vláknina | 62,90 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 229,43 g |
– cukry | 66,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 svazek 1 svazek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 500 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
225 ml 225 ml majonézy light Hellmann's (malá sklenička) | Majonéza | 225 g |
lák z okurek nebo ocet | Nálev z okurek |