Nutriční hodnoty (Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 216 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,21 g |
– cukry | 6,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
1/2 1/2 čerstvé červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
naložené kapie malá sklenička sklenička i s lákem | Paprika červená sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
koření adžika (popř.grilovací koření) | Adžika |