Nutriční hodnoty (Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 216 kJ / 52 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 0,27 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 9,21 g |
| – cukry | 6,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| 1/2 1/2 čerstvé červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| naložené kapie malá sklenička sklenička i s lákem | Paprika červená sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření adžika (popř.grilovací koření) | Adžika |