Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie216 kJ /
52 kcal
Bílkoviny1,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,21 g
– cukry6,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky Vepřová kýta
1/2 1/2 čerstvé červené řepy Červená řepa čerstvá
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
naložené kapie malá sklenička sklenička i s lákem Paprika červená sterilovaná
sůl Sůl mořská
koření adžika (popř.grilovací koření) Adžika

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.