Nutriční hodnoty (Brambory se sušenýma švestkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 414 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,15 g |
| Tuky | 23,56 g |
| – nasycené | 12,81 g |
| – nenasycené | 8,46 g |
| –– mononenasycené | 5,67 g |
| –– polynenasycené | 2,79 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 89,75 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 430,54 g |
| – cukry | 192,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 0,35 kg 0,35 kg sušených švestek bez pecek | Švestky sušené | 349.9999940395355 g |
| 1 1 – 2 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2,5 dl 2,5 dl vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 KL 1 KL sušeného tymiánku | ||
| 2 KL 2 KL kopru | Kopr nať čerstvý | 10 g |
| 2 2 zoubky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |