Nutriční hodnoty (Bramborový salát se salátovou okurkou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 793 kJ / 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,83 g |
| Tuky | 10,58 g |
| – nasycené | 4,13 g |
| – nenasycené | 5,44 g |
| –– mononenasycené | 3,79 g |
| –– polynenasycené | 1,65 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 22,97 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 1,22 g |
| Sacharidy | 113,71 g |
| – cukry | 30,77 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 300 g 300 g salatove okurky | Okurka salátová čerstvá | 300 g |
| 1 1 mensi cervená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 mensi zlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1/2 1/2 mensi cervene cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| hrst hrst vypeckovanych oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| lák z oliv | Nálev z okurek | |
| hrst hrst cerstveho kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1 lzice 1 lzice dijonske horcice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 lzicka 1 lzicka worcester omacky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
| 1 lzice 1 lzice luciny domácí nebo kupovane | Lučina 70% t.v s. | 15 g |
| majoneza (dle chuti) | Majonéza | |
| stava z citronu | Šťáva z citrónu | |
| sul | Sůl mořská | |
| pepr | Pepř černý |