Nutriční hodnoty (Bramborový salát se salátovou okurkou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 793 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,83 g |
Tuky | 10,58 g |
– nasycené | 4,13 g |
– nenasycené | 5,44 g |
–– mononenasycené | 3,79 g |
–– polynenasycené | 1,65 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 22,97 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 113,71 g |
– cukry | 30,77 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
300 g 300 g salatove okurky | Okurka salátová čerstvá | 300 g |
1 1 mensi cervená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 mensi zlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 mensi cervene cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
hrst hrst vypeckovanych oliv | Olivy čerstvé zralé | |
lák z oliv | Nálev z okurek | |
hrst hrst cerstveho kopru | Kopr nať čerstvý | |
1 lzice 1 lzice dijonske horcice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lzicka 1 lzicka worcester omacky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
1 lzice 1 lzice luciny domácí nebo kupovane | Lučina 70% t.v s. | 15 g |
majoneza (dle chuti) | Majonéza | |
stava z citronu | Šťáva z citrónu | |
sul | Sůl mořská | |
pepr | Pepř černý |