Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát se salátovou okurkou a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 793 kJ /
668 kcal
Bílkoviny19,38 g
– z toho živočišné bílkoviny1,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,83 g
Tuky10,58 g
– nasycené4,13 g
– nenasycené5,44 g
–– mononenasycené3,79 g
–– polynenasycené1,65 g
––– omega 30,25 g
Vláknina22,97 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy113,71 g
– cukry30,77 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
300 g 300 g salatove okurky Okurka salátová čerstvá 300 g
1 1 mensi cervená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 mensi zlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1/2 1/2 mensi cervene cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
hrst hrst vypeckovanych oliv Olivy čerstvé zralé
lák z oliv Nálev z okurek
hrst hrst cerstveho kopru Kopr nať čerstvý
1 lzice 1 lzice dijonske horcice Hořčice dijonská 15 g
1 lzicka 1 lzicka worcester omacky Worcestrová omáčka 5 ml
1 lzice 1 lzice luciny domácí nebo kupovane Lučina 70% t.v s. 15 g
majoneza (dle chuti) Majonéza
stava z citronu Šťáva z citrónu
sul Sůl mořská
pepr Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.