Nutriční hodnoty (Krůtí prsa pod sýrovo-cibulovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 145 kJ / 1 469 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 125,87 g |
| – nasycené | 47,17 g |
| – nenasycené | 74,47 g |
| –– mononenasycené | 56,32 g |
| –– polynenasycené | 18,15 g |
| ––– omega 3 | 5,21 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 219 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 35,91 g |
| – cukry | 25,31 g |
| ––– laktóza | 7,31 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks steaků z krůtích prsou (po 125 g) | Krůta prsa bez kůže | |
| 300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 150 g 150 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
| 3 PL 3 PL rostlinného oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 2 PL 2 PL husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 2 KL 2 KL pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |