Nutriční hodnoty (Krůtí prsa pod sýrovo-cibulovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 145 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 125,87 g |
– nasycené | 47,17 g |
– nenasycené | 74,47 g |
–– mononenasycené | 56,32 g |
–– polynenasycené | 18,15 g |
––– omega 3 | 5,21 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 35,91 g |
– cukry | 25,31 g |
––– laktóza | 7,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks steaků z krůtích prsou (po 125 g) | Krůta prsa bez kůže | |
300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
150 g 150 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
3 PL 3 PL rostlinného oleje | Olej řepkový | 60 ml |
2 PL 2 PL husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
2 KL 2 KL pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |