Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Krkovička minutková s čekací dobou 3 dny

Šťavnatý kus masa udělá na talíři vždy parádu. Pokud znáte fígle, jak ho dobře upravit, vystačíte si s jednoduchým dochucením, abyste chuť masa nepřetloukli. My jsme vybrali krkovičku, kterou jsme tři dny marinovali v oleji s bazalkou.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, + 3 dny naložení masa)

16. 10. 2010 09:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jednoduché, rychlé a výborné, ale to čekání je nekonečné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna

26. 11. 2017 06:38

Krkovičku

:yes::yes: nakládám libeček , paprika ,pepř ,súl,olej,na tři dny do ledničky a pak do rozpáleného stolního grilu

Martina29 Martina29

2. 11. 2015 22:22

:yes::yes::-p

Dana61

13. 5. 2013 08:21

no a tato mňamka mi unikla:yes::-D

dexulka

12. 5. 2013 13:27

Tak čekání se vyplatilo :-p Sice jsme chtěli původně grilovat venku,ale i doma to dopadlo dobře ;-) Posílám bod i foto a jistě zopakuji :yes:

Pajaja

24. 11. 2010 13:01

:-p:yes: +19

Reny2

16. 10. 2010 17:05

colombo...:yes::yes::yes:..krkovicku muzem a kombinace s bazalkou bude zase neco jineho....bodik a muzu rict,ze u nas problem nebude v te 3 denni cekaci dobe....ja si kazdy den do te lednice vlezu,okouknu,otocim masicko a budu se mooooc tesit na vytecne papu...;-):-K myslim ze na blizici se vanoce je to idealni svatecnejsi jidlo...jednoduche a rychle,aby se clovek mohl venovat rodine a ne plotne...;-):-K:-)

Jikotka Jikotka

16. 10. 2010 16:44

:-p:-p:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2010 13:15

:yes::yes:

Bibinka Bibinka

16. 10. 2010 11:59

Otíku, to je něco pro mě a receptík je jednoduchý a o to víc vynikne chuť té krkovičky. No ty 3 dny bych taky asi měla problém, ale jak vidím na tvé opět perfektní fotce, bude to stát za to:-p Tak 8.bod je tvůj:yes:

Dooga Dooga

16. 10. 2010 11:55

Sakra, zase jsem to našel pozdě. Před chvilkou jsem krkovičku sprznil na řízky. Tak příště. Vypadá to lákavě.:yes:

ruzena ruzena

16. 10. 2010 11:29

Krása:-K ale kdo to má vydržet:-D 3 dny:-! ale určitě to bude stát za to čekání:-p:-p:-p:-D:yes:

maris maris

16. 10. 2010 11:10

Krásný jednoduchý recept, kde vynikne chuť masa:yes::-p+

mysulka mysulka

16. 10. 2010 10:16

:-p Vypadá to báječně+1:-K

spagetka spagetka

16. 10. 2010 09:47

Colombo - jediný problém tu vidím právě v těch 3 dnech...:-D:-D;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička recepty něco z krkovičky naložení masa na minutky jak naložit krkovici na minutku rychlá krkovička recepty z krkovice minutkové smažené pokrmy recepty sušení masa návod naloženi krkovičky krkovička minutková masa krkovice recept recepty na dnu krkovička minutka krkovice recepty sušená krkovička sváteční krkovička krkovice minutka sušená směs na minutky jak naložit maso na minutky

Suroviny: krkovice vepřová, sušená bazalka, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Krkovička minutková s čekací dobou 3 dny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R1V0