Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbovo - bramborový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 752 kJ /
2 331 kcal
Bílkoviny74,88 g
– z toho živočišné bílkoviny48,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,66 g
Tuky165,20 g
– nasycené71,52 g
– nenasycené80,54 g
–– mononenasycené67,89 g
–– polynenasycené12,65 g
––– omega 30,34 g
Vláknina49,12 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 2,97 g
Sůl7,04 g
Sacharidy114,32 g
– cukry14,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hub (můžeme použít i zmražené) Hřib čerstvý 500 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
150 g 150 g masité uzené slaniny Špek 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (dle chuti) Olej řepkový 11 ml
mletá sladká červená paprika (dle chuti) Paprika červená sušená
feferonkový krém Pasta papriková
paprikový krém Pasta papriková
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
majoránka Majoránka sušená
libeček Libeček čerstvý
1 1 paprika (nemusí být) Paprika bílá čerstvá
1 1 rajče (nemusí být) Rajče červené čerstvé 60 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
5-6 5-6 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 385 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.