Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbovo - bramborový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 752 kJ /
2 331 kcal
Bílkoviny74,88 g
– z toho živočišné bílkoviny48,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,66 g
Tuky165,20 g
– nasycené71,52 g
– nenasycené80,54 g
–– mononenasycené67,89 g
–– polynenasycené12,65 g
––– omega 30,34 g
Vláknina49,12 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 2,97 g
Sůl7,04 g
Sacharidy114,32 g
– cukry14,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hub (dala som zamrazené václavky) Hřib čerstvý 500 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
150 g 150 g masitá uzená slanina Špek 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
trochu trochu oleje - 1 PL Olej řepkový
mletá sladká červená paprika Paprika červená sušená
feferonkový krém a Pasta papriková
paprikový krém Pasta papriková
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
majoránka Majoránka sušená
libeček Libeček čerstvý
(ak máme 1 paprika a 1 paradajka pokrájané na kúsky) Paprika bílá čerstvá
voda podľa potreby a zvyku Voda
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
5 - 6 ks 5 - 6 ks vajec uvařených na tvrdo Vejce slepičí 346.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.