Nutriční hodnoty (Houbovo - bramborový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 752 kJ / 2 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,66 g |
Tuky | 165,20 g |
– nasycené | 71,52 g |
– nenasycené | 80,54 g |
–– mononenasycené | 67,89 g |
–– polynenasycené | 12,65 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 49,12 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,04 g |
Sacharidy | 114,32 g |
– cukry | 14,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hub (můžeme použít i zmražené) | Hřib čerstvý | 500 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
150 g 150 g masité uzené slaniny | Špek | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje (dle chuti) | Olej řepkový | 11 ml |
mletá sladká červená paprika (dle chuti) | Paprika červená sušená | |
feferonkový krém | Pasta papriková | |
paprikový krém | Pasta papriková | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
libeček | Libeček čerstvý | |
1 1 paprika (nemusí být) | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče (nemusí být) | Rajče červené čerstvé | 60 g |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
5-6 5-6 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 385 g |