Neapolská játra

toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 4 názory

57

Suroviny

1/2 kg vepřových jater
2 lžíce oleje
1 lžíce hladké mouky
4 rozdrcené stroučky česneku
4 lžíce kečupu
1 zelená paprika nakrájená na proužky
1 rajče nakrájené na čtvrtiny
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na tenké plátky a obalíme je v mouce smíchané s pepřem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme česnek, a za stálého míchání obalená játra zprudka osmahneme.

  2. Játra pokapeme kečupem a 2 minuty podusíme. Játra osolíme a podáváme ozdobená nakrájenou paprikou a rajčaty.

Poznámka

Podáváme s těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Neapolská játra

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo