

Neapolská játra
Suroviny
- 1/2 kg vepřových jater
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíce hladké mouky
- 4 rozdrcené stroučky česneku
- 4 lžíce kečupu
- 1 zelená paprika nakrájená na proužky
- 1 rajče nakrájené na čtvrtiny
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Játra nakrájíme na tenké plátky a obalíme je v mouce smíchané s pepřem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme česnek, a za stálého míchání obalená játra zprudka osmahneme.
Játra pokapeme kečupem a 2 minuty podusíme. Játra osolíme a podáváme ozdobená nakrájenou paprikou a rajčaty.
Poznámka
Podáváme s těstovinami.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek