Neapolská játra

Suroviny

1/2 kg vepřových jater
2 lžíce oleje
1 lžíce hladké mouky
4 rozdrcené stroučky česneku
4 lžíce kečupu
1 zelená paprika nakrájená na proužky
1 rajče nakrájené na čtvrtiny
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na tenké plátky a obalíme je v mouce smíchané s pepřem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme česnek, a za stálého míchání obalená játra zprudka osmahneme.

  2. Játra pokapeme kečupem a 2 minuty podusíme. Játra osolíme a podáváme ozdobená nakrájenou paprikou a rajčaty.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s těstovinami.

Komentáře k receptu Neapolská játra

Tématické fráze: játra recepty játra s kečupem játra s těstovinami kuřecí játra s těstovinami kuřecí játra s kečupem vepřová játra s kečupem vepřová játra s těstovinami jatra s testovinou výborné kuřecí játra recepty játra na kečupu jatra s paprikou vepřové játra s těstovinami vepřové játra s kečupem kuřecí játra s paprikou recepty játra játra s těstovinama játra na cibulce s kečupem omáčka z vepřových jater recept játra s paprikou recept na veprove jatra s kečupem