Nutriční hodnoty (Dvoucelerová vepřová plec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 913 kJ / 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 58,13 g |
| – nasycené | 10,97 g |
| – nenasycené | 41,39 g |
| –– mononenasycené | 35,15 g |
| –– polynenasycené | 6,24 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 3,20 g |
| Cholesterol | 657 mg |
| Sodík | 413 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 14,80 g |
| – cukry | 10,98 g |
| ––– laktóza | 0,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky masa z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| nasekaná nať z jarních cibulek (libovolné bylinky) | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje na naložení masa | Olej olivový | 22 ml |
| 1 PL 1 PL jemně strouhaného sýru Parmazánového typu (Grand Moravia) | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| domácí strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| 1-2 PL 1-2 PL olivového oleje na pečení rajčátek | Olej olivový | 16.5 ml |
| 200 g 200 g rajčátek | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |