Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoucelerová vepřová plec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 913 kJ /
696 kcal
Bílkoviny26,88 g
– z toho živočišné bílkoviny25,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky58,13 g
– nasycené10,97 g
– nenasycené41,39 g
–– mononenasycené35,15 g
–– polynenasycené6,24 g
––– omega 30,12 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 657 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy14,80 g
– cukry10,98 g
––– laktóza0,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky masa z vepřové kýty Vepřová kýta
mletý černý pepř Pepř černý mletý
čerstvé oregano Oregano čerstvé
čerstvý tymián Tymián čerstvý
nasekaná nať z jarních cibulek (libovolné bylinky) Cibulka jarní nať čerstvá
2 PL 2 PL olivového oleje na naložení masa Olej olivový 22 ml
1 PL 1 PL jemně strouhaného sýru Parmazánového typu (Grand Moravia) Sýr kravský tvrdý 30% 15 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
domácí strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
1-2 PL 1-2 PL olivového oleje na pečení rajčátek Olej olivový 16.5 ml
200 g 200 g rajčátek Rajče červené čerstvé 200 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.