Nutriční hodnoty (Dvoucelerová vepřová plec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 913 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 58,13 g |
– nasycené | 10,97 g |
– nenasycené | 41,39 g |
–– mononenasycené | 35,15 g |
–– polynenasycené | 6,24 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 657 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 14,80 g |
– cukry | 10,98 g |
––– laktóza | 0,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky masa z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
nasekaná nať z jarních cibulek (libovolné bylinky) | Cibulka jarní nať čerstvá | |
2 PL 2 PL olivového oleje na naložení masa | Olej olivový | 22 ml |
1 PL 1 PL jemně strouhaného sýru Parmazánového typu (Grand Moravia) | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
domácí strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
1-2 PL 1-2 PL olivového oleje na pečení rajčátek | Olej olivový | 16.5 ml |
200 g 200 g rajčátek | Rajče červené čerstvé | 200 g |
olej na smažení | Olej řepkový |