Nutriční hodnoty (Jehněčí na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 634 kJ / 1 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 127,12 g |
| – nasycené | 62,06 g |
| – nenasycené | 63,56 g |
| –– mononenasycené | 54,00 g |
| –– polynenasycené | 9,56 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 39,20 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 84,15 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahňacieho stehna | ||
| 1 1 pór | Pórek čerstvý | |
| 150 g 150 g údenej slaniny | Špek | 150 g |
| 4 4 menšie mrkvy | ||
| 4 4 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 280 g |
| 1 1 lyžička kurkumy | Kurkuma mletá | |
| 10 10 guličiek nového korenia | ||
| 10 10 guličiek čierneho korenia | ||
| 5 5 paradajok | ||
| soľ | Sůl mořská |