Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a kysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 928 kJ /
3 807 kcal
Bílkoviny70,24 g
– z toho živočišné bílkoviny29,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,80 g
Tuky194,74 g
– nasycené19,57 g
– nenasycené153,03 g
–– mononenasycené77,26 g
–– polynenasycené75,77 g
––– omega 316,11 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy431,50 g
– cukry277,40 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
400 g 400 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
skořice na posypání Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.