Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a kysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 928 kJ / 3 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,80 g |
Tuky | 194,74 g |
– nasycené | 19,57 g |
– nenasycené | 153,03 g |
–– mononenasycené | 77,26 g |
–– polynenasycené | 75,77 g |
––– omega 3 | 16,11 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 431,50 g |
– cukry | 277,40 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
skořice na posypání | Skořice ceylonská |