Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 345 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 12,00 g |
| – nasycené | 7,30 g |
| – nenasycené | 3,85 g |
| –– mononenasycené | 3,20 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 39,80 g |
| – cukry | 37,80 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 2-3 2-3 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| černé koření | Pepř černý | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| špetka špetka práškového cukru | Cukr bílý | |
| 100 ml 100 ml kyselé smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |