Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová nádivka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 194 kJ /
1 241 kcal
Bílkoviny29,40 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky116,12 g
– nasycené55,78 g
– nenasycené54,66 g
–– mononenasycené46,80 g
–– polynenasycené7,86 g
––– omega 30,22 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 639 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,42 g
Sacharidy10,66 g
– cukry3,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 starší housky Houska pšeničná
300 g 300 g lesních hub (i mražená směska) Hřib čerstvý 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
1-2 1-2 jarní cibulky (bílou i zelenou část) Cibulka jarní čerstvá
1 hrst 1 hrst petrželové nati Petržel nať čerstvá
pažitka (dle chuti) Pažitka čerstvá
libeček (dle chuti) Libeček čerstvý
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
tuk na vymazání formy Margarín
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.