Nutriční hodnoty (Nepečené mandlové hrudky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 4 856 kJ / 1 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
| Tuky | 87,90 g |
| – nasycené | 27,10 g |
| – nenasycené | 58,50 g |
| –– mononenasycené | 35,70 g |
| –– polynenasycené | 22,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,16 g |
| Sacharidy | 62,16 g |
| – cukry | 41,16 g |
| ––– laktóza | 8,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 80 g 80 g čokolády (hořká, mléčná, nebo na vaření) | Čokoláda mléčná 30% | 80 g |
| 20 g 20 g másla (nebo 100% tuku) | Máslo kravské | 20 g |