Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční jidáše řezané)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie14 811 kJ /
3 540 kcal
Bílkoviny78,07 g
– z toho živočišné bílkoviny25,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,62 g
Tuky158,83 g
– nasycené79,67 g
– nenasycené70,46 g
–– mononenasycené54,01 g
–– polynenasycené16,45 g
––– omega 30,49 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 654 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy435,48 g
– cukry176,57 g
––– laktóza13,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
50 g 50 g celozrnné mouky s klíčkem Mouka pšeničná celozrnná hrubá 50 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
250 ml 250 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
35 g 35 g droždí Droždí pekařské lisované 35 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky tlučeného fenyklu Fenykl hlíza 2.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.