Nutriční hodnoty (Velikonoční jidáše řezané)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 14 811 kJ / 3 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,62 g |
Tuky | 158,83 g |
– nasycené | 79,67 g |
– nenasycené | 70,46 g |
–– mononenasycené | 54,01 g |
–– polynenasycené | 16,45 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 654 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 435,48 g |
– cukry | 176,57 g |
––– laktóza | 13,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
50 g 50 g celozrnné mouky s klíčkem | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
250 ml 250 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
35 g 35 g droždí | Droždí pekařské lisované | 35 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky tlučeného fenyklu | Fenykl hlíza | 2.5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská |