Nutriční hodnoty (Povelikonoční salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 50,79 g |
– nasycené | 13,61 g |
– nenasycené | 22,94 g |
–– mononenasycené | 17,88 g |
–– polynenasycené | 5,06 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 28,53 g |
– cukry | 23,33 g |
––– laktóza | 18,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 uvařených vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 miska 1 miska vařené brokolice | Brokolice čerstvá | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 misky 1/2 misky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
sůl | Sůl mořská | |
salátové bylinky (Rojíkovo koření) | Petržel nať čerstvá |