Nutriční hodnoty (Povelikonoční salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 50,79 g |
| – nasycené | 13,61 g |
| – nenasycené | 22,94 g |
| –– mononenasycené | 17,88 g |
| –– polynenasycené | 5,06 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 823 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 28,53 g |
| – cukry | 23,33 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 uvařených vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 miska 1 miska vařené brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 misky 1/2 misky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| salátové bylinky (Rojíkovo koření) | Petržel nať čerstvá |