Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nádivka z kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky22,68 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Menší kapusta Kapusta hlávková čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 starší housky Houska pšeničná
rohlík Rohlík pšeničný bílý
toustový chleb Toast pšeničný bílý
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu másla na vymazání formy dle potřeby mléko Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.