Nutriční hodnoty (Pečínka z vepřového ořezu a uzených žebírek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 90,50 g |
– nasycené | 30,20 g |
– nenasycené | 54,20 g |
–– mononenasycené | 42,06 g |
–– polynenasycené | 12,14 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 25,20 g |
– cukry | 9,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 600 g |
1 kus 1 kus uzených žeber | Vepřová žebra | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
celý kmín | Kmín | |
solamyl | Bramborový škrob | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská |