Nutriční hodnoty (Pečínka z vepřového ořezu a uzených žebírek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 90,50 g |
| – nasycené | 30,20 g |
| – nenasycené | 54,20 g |
| –– mononenasycené | 42,06 g |
| –– polynenasycené | 12,14 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 9,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 600 g |
| 1 kus 1 kus uzených žeber | Vepřová žebra | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| celý kmín | Kmín | |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská |