Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s omáčkou z Nivy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 735 kJ / 893 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 29,72 g |
| – nasycené | 16,96 g |
| – nenasycené | 10,41 g |
| –– mononenasycené | 8,43 g |
| –– polynenasycené | 1,98 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 367 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 22,47 g |
| – cukry | 18,55 g |
| ––– laktóza | 16,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| šunka | Šunka vepřová vařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (prolisovat) | Česnek čerstvý | 14 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželová nať (nasekat) | Petržel nať čerstvá | |
| strouhaná Niva | Niva 50% t. v s. | |
| sůl | Sůl mořská |