Nutriční hodnoty (Karlštejnský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 314 kJ / 5 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,00 g |
Tuky | 213,47 g |
– nasycené | 134,63 g |
– nenasycené | 74,03 g |
–– mononenasycené | 65,63 g |
–– polynenasycené | 8,40 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 41,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 717,00 g |
– cukry | 355,33 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 kg 1 kg strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
skořice mletá dle chuti | Skořice ceylonská mletá | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |