Nutriční hodnoty (Italský salát po česku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 11 025 kJ / 2 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 187,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,75 g |
| Tuky | 192,00 g |
| – nasycené | 43,12 g |
| – nenasycené | 137,92 g |
| –– mononenasycené | 117,99 g |
| –– polynenasycené | 19,93 g |
| ––– omega 3 | 1,77 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 433 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,68 g |
| Sacharidy | 26,00 g |
| – cukry | 7,95 g |
| ––– laktóza | 2,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 kadeřavý salát zelený | Salát listový čerstvý | |
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| 1 1 kadeřavý salát červený | Salát listový čerstvý | |
| 1 vanička 1 vanička cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 1 1 bageta (houska, toustový chléb) | Bageta pšeničná | |
| 80 g 80 g Parmezánu vcelku | Parmezán | 80 g |
| 1,5 dl 1,5 dl olivového oleje | Olej olivový | 150 ml |
| červený vinný ocet | Ocet vinný červený | |
| balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |