Nutriční hodnoty (Kuřecí závitek s rýžovým pilafem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 082 kJ / 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 11,23 g |
| – nasycené | 2,86 g |
| – nenasycené | 5,55 g |
| –– mononenasycené | 4,16 g |
| –– polynenasycené | 1,39 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 2 plátky 2 plátky Anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 plátky 2 plátky sýru Eidam (nebo jiný) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| rýže | Rýže bílá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| tavený sýr | Sýr tavený | |
| Niva | Niva 50% t. v s. | |
| Hermelín | Hermelín | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |